189
1145

Makkelijk met Spotnet downloaden

Spotnet maakt het zeer eenvoudig om bestanden van nieuwsgroepen te downloaden. Met Spotnet kunt u alles zoeken en downloaden van Usenet-nieuwsgroepen. In deze tutorial laten we u zien hoe u gebruik kunt maken van alle geweldige functies en functies die Spotnet biedt. Het beste aan dit Usenet-zoek- en downloadprogramma is dat het gratis is.

Spotnet, wat is het?

Spotnet maakt het downloaden eenvoudig. In tegenstelling tot gewone NZB-zoekmachines, wordt Spotnet geleverd met een zeer eenvoudig te gebruiken visuele interface.Het is gemakkelijk om te zoeken naar films en TV-shows, muziek, apps, ebooks en andere multimediabestanden. Mensen die nooit uit Usenet nieuwsgroepen hebben gedownload, zouden met Spotnet moeten beginnen. Het is de eenvoudigste manier om in een oogwenk het beste uit nieuwsgroepen te halen.

Als je een fan bent van extensies zoals Coutchpotato, Sonarr en Radar, is Spotnet niet voor jou. Het ondersteunt geen automatische download extensies en apps. De naam Spotnet komt van gebruikers die binaire bestanden zoeken, in de meeste gevallen multimedia. Spotters dienen op een georganiseerde manier een spot in bij Spotnet. Dit maakt het gemakkelijk voor gebruikers om deze bestanden te zoeken en te downloaden.

Makkelijker dan elke NZB zoekmachine

spotnet download spotsIn tegenstelling tot NZB zoekmachines, heeft Spotnet een zeer eenvoudige interface. Spots bevatten veel informatie, zoals afbeeldingen, thumbnails en in de meeste gevallen commentaar van andere downloaders. Als de kwaliteit van een spot niet is wat het zou moeten zijn, zullen mensen er commentaar op geven in de commentaarsectie.

Alle spots zijn georganiseerd in categorieën, formaat, genre, genre, kwaliteit en de leeftijd van een spot. Al deze opties zijn niet beschikbaar wanneer men gebruik maakt van een NZB zoekmachine. Met Spotnet weet je altijd wat je downloadt. En als een spot een wachtwoord bevat, wordt dat op de pagina van de spot getoond. Filters maken het eenvoudig om heel gericht te zoeken. Je kunt een filter instellen voor het zoeken naar films, in het DIVX-formaat, in een bepaald genre, gepost gedurende de laatste 12 uur.

Hoge kwaliteit spots

De meeste spotters op Spotnet zijn releasegroepen die regelmatig spotbestanden posten. Ze uploaden bijna nooit inhoud van slechte kwaliteit. Spotters hebben allemaal een bijnaam. Als je de inhoud die iemand uploadt niet leuk vindt, kun je de nickname op een zwarte lijst zetten en zijn of haar plekken nooit meer zien.

Spotnet handleiding

Eweka payserver loginIn deze tutorial laten we u stap voor stap zien hoe u Spotnet installeert. Eerst moet je het programma downloaden. U kunt het hier downloaden. Als je het programma gedownload hebt, kun je de installatie starten.

U moet uw Usenet providers logins invoeren. Als je geen Usenet provider hebt, probeer dan Eweka. Deze provider biedt een geweldig gratis Usenet traject aan.

Wanneer je je inschrijft voor een payserver proef, zal Eweka je een hostnaam, een gebruikersnaam en een wachtwoord toesturen. U dient deze gegevens in te voeren in het Spotnet installatie opstart scherm. Zodra je deze gegevens hebt ingevoerd, zal het programma beginnen te zoeken naar spots en headers.

Het kan erg lang duren voordat alle spots gedownload zijn. Dit heeft te maken met uw payserver. Als je een payserver hebt met een hoge retentie die toegang heeft tot veel nieuwsgroepen, zal het aantal spots enorm zijn.

De installatie

spotnet taalSpotnet is niet Engels. Het is een Nederlands programma. Maar je kunt de taal gemakkelijk instellen op Engels indien gewenst. Zie de afbeelding links om de taal in het menu te wijzigen in het Engels. Klik op de rechterkant van het filtermenu.

Dan verschijnt er een roll down menu. Kies “Simple EN” of “Advanced EN” voor Engels.
Het programma moet opnieuw worden opgestart om de taalveranderingen te kunnen uitvoeren. Wanneer het programma opnieuw start, zal het Engels zijn.

De interface wijzigen in het Engels
Nu is het menu Engels, maar de interface niet. Ga naar het menu linksboven dat ‘Bewerken’ zegt en kies ‘Taal’. Selecteer vervolgens Engels. Kies Engels uit het menu en de interface wordt dan Engels. Mogelijk moet je het programma opnieuw opstarten.

De standaard downloadmap wijzigen

Als u de downloadmap wilt wijzigen, gaat u naar het bovenste menu. Selecteer Instellingen en vervolgens downloadmap. U kunt vervolgens naar een willekeurige plaats op uw computer of een extern apparaat bladeren om deze te selecteren als uw nieuwe standaard downloadmap.

Downloaden met Spotnet

download spotnetWanneer u voor het eerst Spotnet opent, moet u de gegevens van uw payserver invoeren. Daarna zal Spotnet beginnen met het downloaden van headers, spots, commentaren. Dit kan even duren. Het is een goed idee om de hond vrij te laten, aan het werk te gaan of op een korte vakantie. Het kan Spotnet uren duren om alle spots te downloaden. U ziet alleen de plekken die uw payserver kan vinden. Dus, hoe beter uw payserver is, hoe meer u kunt downloaden.

Het gebruik van filters en zoeken naar bestanden
Aan de linkerkant zie je een menu. Als u Films selecteert, dan kunt u 3D-films selecteren. In het menu Filter toevoegen kunt u uw zoekopdracht opgeven. Als u een 3D-film wilt downloaden, kunt u in het menu Filter toevoegen een bron selecteren, zoals detailhandel, een taal, een genre en een formaat. Spotnet zal dan alleen zoeken naar 3D-films, in de detailhandel, in een genre en een formaat. Dit is een geweldige manier om heel specifiek naar een plek te zoeken.